Schoolfotografie


Welkom
Yvonne Silverentand Schoolfotografie staat voor frisse, eigentijdse foto's die in een volwaardige studio op locatie worden gemaakt.
Naast de meer bekende mogelijkheid van 1 standaard portretfoto tegen een witte achtergrond, is er steeds meer vraag naar portretfoto's met andere achtergronden.
Ik heb meerdere gekleurde achtergronden die zeer geschikt zijn voor deze gelegenheid!

Lees op deze pagina alvast meer over mijn werkwijze en de mogelijkheden die ik u kan bieden. Voor specifieke vragen kunt u contact met mij opnemen via het online contactformulier.

Werkwijze

Individuele foto's

Momenteel werk ik voor de individuele foto's van de kinderen met de volgende varianten:
* De traditionele variant waarbij een witte achtergrond wordt gebruikt. Van elk kind wordt een klassieke, langwerpige portretfoto gemaakt waarbij het gezicht plus een stukje van het bovenlichaam wordt geportretteerd.
* De modernere variant waarbij er elk jaar voor een andere, kleurrijke achtergrond gekozen kan worden.

Groepsfoto's
De groepsfoto's maak ik liefst buiten, al dan niet met speeltoestellen of andere attributen om de kinderen op een leuke manier te groeperen. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om naar binnen uit te wijken en bijvoorbeeld ruimte in een gymzaal of aula te benutten zodat de klassenfoto's toch op dezelfde dag als de individuele foto's gemaakt kunnen worden.

Broertjes en zusjes
Broertjes en zusjes fotografeer ik het liefst zoveel mogelijk onder schooltijd. Voor jongere en/of oudere broers en zussen die nog niet of niet meer op school zitten bied ik in overleg gelegenheid om dit na schooltijd te doen.

Bestelprocedure
Als de foto's van de school van uw kinderen online zijn, komt u via de link onderaan deze pagina automatisch in de online bestelgalerie.

De foto's zijn ingedeeld per klas en een map met broertjes en zusjes foto's.
Elke map heeft zijn eigen wachtwoord. Dit wachtwoord heeft u via school ontvangen. Wanneer u in een map op een foto klikt, komt u in het beeldscherm waar u per foto de volgende punten kunt aangeven:
1. het formaat foto of canvas of keuze cadeau artikel
2. de uitvoering in kleur (normaal), zwart/wit of sepia
3. het aantal stuks
Zodra u een aantal heeft ingegeven wordt de foto opgenomen in het besteloverzicht. U kunt tijdens het bestellen altijd naar het besteloverzicht om dingen te wijzigen. De verzendkosten worden automatisch berekend.

Wanneer u klaar bent met bestellen, klikt u in het besteloverzicht op volgende en volgt u de verdere stappen om de bestelling af te ronden. U kunt betalen via IDEAL, creditcard of per bank vooruit betalen.

LET OP: Er geldt een besteltermijn van een jaar na het maken van de schoolfoto's. Na dit jaar worden de foto's uit het archief verwijderd en zijn er geen bestellingen meer mogelijk.

Prijzen
De prijzen voor de meest bestelde foto producten zijn als volgt:
- foto afdruk 10x15cm: €
- foto afdruk 13x13cm of 13x19cm: €
- foto afdruk 15x15cm of 15x20cm: €
- foto afdruk 20x20cm of 20x30cm: €
De prijs voor een combi-vel is € .
Een combi-vel is er in verschillende mogelijkheden (Bijv. 2x 6x9 cm en 8 pasfoto's of 2x 9x13 cm).
Alle opties zijn zichtbaar in de bestelgalerie.

Foto's bestellen 2018

Klik op het logo van de school om naar de juiste fotomappen te gaan

BS. Het Voorbeeld

Naam School

Naam School